Ervaringen

 

Om een idee te geven hoe cliënten de behandelingen ervaren hebben, staan hieronder een aantal reacties:

 

Sinds oktober 2012 kom ik voor therapie bij Christine van Ginkel van Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys. Aanvankelijk bestond de behandeling uit reflexzonetherapie, die op haar advies naar Chinflex-behandeling is gegaan. Ik vond reflexzonetherapie al heel prettig en ontspannend en met de Chinflex-behandeling is mijn tevredenheid alleen maar toegenomen. Door de therapie voel ik mij veel beter en is mijn migraine een stuk minder geworden. Christine heeft veel aandacht voor hoe ik mij voel en wat de behandeling met mij doet en stemt zich daarop af. Ik heb heel veel waardering voor haar werkwijze. Als ik een cijfer zou toekennen, wordt dat een negen.
 

Marijke 

 


Graag vertel ik mijn ervaring met de reflexzone therapie door Christine. Om met de deur in huis te vallen: al direct na de eerste behandeling voelde ik me een stuk frisser en energieker. De therapie begint met een uitgebreide intake en vervolgens exploratie via de voeten om een beeld van evt. klachten te krijgen. Mijn longen zijn een zwak punt en Christine besteed daar in het bijzonder aandacht aan. Het effect na een viertal behandelingen is opmerkelijk. Ik heb nu beduidend meer ruimte in mijn longen en een verbeterde ademhaling. Het is bijzonder hoe door het toucheren van de punten en zones op de voeten de diverse organen wakker worden gemaakt en de balans in je lijf herstelt. Ik ervaar de sessies als een cadeautje voor mijn algeheel welbevinden en heb groot respect voor de deskundigheid en zorgvuldigheid van Christine.
 

Ton

 Sinds zomer 2012 ben ik naar Christine van Ginkel gegaan voor reflexzonetherapie. Had erg veel last van krampen in mijn benen. Na zo’n 10 behandelingen is dat verdwenen. Eerst kreeg ik wel, zoals Christine verteld had, andere “klachten”. Dat was niet ernstig en een teken dat mijn lijf reageerde op de behandeling. Christine pakt de behandeling heel professioneel aan en vraagt goed door op wat er speelt en hoe je je voelt. Ze vertelt heel precies wat ze gaat doen en waarom. Ze houdt ook precies bij wat er gebeurt en komt daar een volgende keer op terug. Ze heeft fantastische handen, je ontspant enorm en moet oppassen niet in slaap te vallen. Kortom, een behandeling bij Christine kan ik zeer aanraden. Een raad die mijn echtgenoot al opgevolgd heeft. En dan haar heerlijke thee uit eigen tuin en niet te vergeten haar zelfgemaakte crèmes. Heel bijzonder.
 

Paula 

 

 

Op een dag belandde er een flyer in mijn brievenbus omtrent  voetreflexzonetherapie. Ik dacht wat moet ik hiermee, gezien mijn 69 levenservaringen dacht ik van het zal wel, ondanks toch maar bewaard. Er gebeurd veel om je heen tot ik zelf werd geconfronteerd met het overlijden van eerst 2 broers hierna mijn buurman, tevens kreeg mijn vrouw voor de 4e (k) terug, de laatste was haar teveel en overleed eveneens okt.2012. Dit werd me toch wel allemaal teveel en belandde bij mijn huisarts. Ook dit bood mij geen uitkomst en besloot maar eens een gesprek aan te gaan met Christine van Ginkel. Baat het niet, dan schaadt het niet. Door haar therapie en aandacht heb ik mijn levenspatroon toch wel weer in positieve vorm kunnen omzetten. Ik ervaar de behandelingen als zeer ontspannen en heb veel waardering voor haar menselijke begeleiding die ik heb ondervonden.

Henk 

 

 

Reflexzonetherapie bij Christine geeft mij meer rust en innerlijke balans. Als ik gestresst of gespannen ben weet zij door haar behandeling de balans in mij te herstellen. Haar aanpak is zeer persoonlijk, gedegen en aangenaam. Ze respecteert de grenzen en geeft je vele handvaten teneinde een positief welbevinden te bewerkstelligen. Haar persoonlijke behandelingsmethode (reflexzonetherapie, kruidentheeën, Chinflex, metamorfosemassage, magnetiseren) geeft mij een steuntje in de rug, maakt mij evenwichtiger en positief gestemd.  Het is even tijd voor mij!
 

Diane