Werkwijze

 

De eerste behandeling bestaat uit een kort vraaggesprek over u gezondheid en daarna volgt de behandeling. U ligt op een massagetafel met uw kleding aan. Ik vraag alleen om uw schoenen uit te doen. Vervolgens start ik de behandeling. Ik leg mijn handen op diverse plaatsen van het lichaam, waaronder het hoofd, de schouders, armen, rug, buik en de benen of  ik plaats mijn handen een paar centimeter boven het lichaam. De energie via mijn handen stroomt naar de plekken waar het nodig is. Plekken waar meer aandacht nodig is, wegens blokkades of pijn, worden langer behandeld. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en de duur van de klacht. Vergeet niet dat klachten niet van de ene op de andere dag zijn ontstaan. Er gaan soms jaren overheen voordat ze tot uiting komen.


Eventuele reacties tijdens en na een magnetiseerbehandeling:

  • Men kan warmte of kou ervaren.
  • Men kan tintelingen ervaren. Dit wil zeggen dat bepaalde blokkades worden opgeheven. Het opnieuw stromen van de energie kan een tintelend gevoel geven.
  • Spiertrekkingen. Soms kunnen de spieren samentrekken als gevolg van de veranderingen in de energiestroom van de persoon.
  • Sommige mensen vallen in slaap, vanwege de ontspanning. 
  • Soms voelt iemand zich heerlijk of helemaal gelukzalig
  • Magnetiseren kan soms emoties losmaken. Vergeten of verdrongen emoties komen dan tijdens of na het magnetiseren aan de oppervlakte en kunnen niet meer worden ingehouden. Dit heeft te maken met loslaten.
  • Het is bijvoorbeeld mogelijk dat mensen die emotioneel overstuur zijn zich kunnen ontspannen, afstand van hun problemen kunnen nemen en zich kunnen bevrijden.
  • Er zijn mensen die na een magnetiseerbehandeling behoefte hebben te rusten.
  • Het kan voorkomen dat klachten na een behandeling iets verergeren. Dit zal kortstondig zijn.

Men zal zich na de eerste behandeling zeker heel ontspannen voelen, wat al bijdraagt op de weg naar genezing. Welk verschijnsel men ook opmerkt: wees ervan overtuigd, dat wat men waarneemt op dat moment nodig is. De levensenergie wordt slechts daarheen geleid, waar deze nodig is om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen. De levensenergie maakt geen onderscheid tussen lichamelijke en emotionele pijnen. Beide zijn gewoon uitingen van geblokkeerde levensenergie. Na de behandeling is het belangrijk om voldoende water tot zich te nemen.