Werkwijze

 

Behandeling reflexzonetherapie

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek om uw klachten in kaart te brengen, gevolgd door een behandeling. Op basis van deze gegevens stel ik een behandelplan op. 
Duur ongeveer 90 minuten. De vervolgbehandelingen duren ongeveer 60 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht, hoe lang deze bestaat en de reacties op de behandelingen.

 

Ontspannende voetreflexzonemassage

Voetreflexologie kan ook worden ingezet puur voor de ontspanning. Het werkt preventief om b.v. stress te voorkomen. Tijdens een ontspannende voetreflexzonemassage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een voetreflexzonemassage van 60 minuten of 30 minuten.

 

Chinflex-behandeling

Een Chinflex-behandeling is een massage waarbij 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden.
 

  • Door de zones op de voeten te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  • De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien).

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massagetechnieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage een weldaad voor lichaam en geest. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

 

Reflexzonetherapie en fonoforese

Fonoforese is de behandeling van mensen met geluidsfrequenties d.m.v. stemvorken. Het is een methode om de harmonie te herstellen van lichaam, ziel en geest. De trillingen van de stemvorken worden op spieren, gewrichten, botten, organen, energievelden en verschillende lichaamszones overgedragen. Hierbij wordt een stemvork op bepaalde punten gezet. De resonantie van de trillingen dringt diep door in de weefsels. Bovendien wordt het energiesysteem van het lichaam gesterkt en stimuleert zo de kracht van het zelfhelend vermogen. 
Het samenvoegen van reflexzonetherapie en fonoforese versterkt de behandeling. Waar de vingers en de duim niet bij kunnen, trilt de stemvork dieper in het weefsel. De trilling zoekt zijn weg naar de plekken die het nodig hebben.